Serviceflat te koop

295000€

2 slaapkamers 75 vierkante meters

Immoweb code : 7950515
Immoweb code : 7950515

Overzicht

2 slaapkamers
75 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Erkende serviceflat te koop in centrum Tielt (75m2)

Deze serviceflat is gelegen op de eerste verdieping en is toegankelijk met een trap of de lift en meet 75m2. Er is een living met balkon, uitgeruste keuken (vaatwas, combi oven, keramische kookplaat, dampkamp, frigo), 2 volwaardige slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met een balkon en badkamer (inloopdouche, toilet en ingebouwde lavabo). Alle ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk. Er zijn overal brandwerende verduisterende gordijnen, rookmelders. Alle ruimtes zijn in het wit geschilderd en er hangt overal trendy verlichting. Je kunt er onmiddellijk in.

Alle ruimtes zijn uitgerust met een noodoproepsysteem, wanneer je in nood verkeert komt er snel professionele verpleegkundige ondersteuning. Je dient niets extra te betalen als je geen gebruikmaakt van de diensten.
Op de 4de verdieping is er een gemeenschappelijke ruimte waar U gezellig samen kan kaarten, koken, ...
Ook is er een mogelijkheid tot het aankopen van een ondergrondse beveiligde autostaanplaats, deze is toegankelijk met een automatische poort. Vraagprijs = 27.500 euro Excl kosten. Er is tevens een private kelderberging voorzien in de prijs.

Heeft U verdere interesse? Of wenst U meer info? Aarzel dan niet en contacteer ons op het nummer 050/70 34 35

Neem contact op