Penthouse te koop

349000€

2 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 9290178
Immoweb code : 9290178

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
150 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Klassevol dakappartement van 150 m² op centrale, doch rustig

Dit klassevol dakappartement is gelegen op de tweede verdieping van een prachtig historisch pand, nabij cultuurcentrum De Warande en de Grote Markt.

Het appartement werd in 2001 en 2012 hoogwaardig gerenoveerd na samenvoeging van twee appartementen en omvat een inkomhal met bergruimte en toilet, woonkamer, keuken, bureau, linnenkamer, slaapkamer, mezzanine, dressing, sauna en badkamer. Daarnaast een prachtig dakterras van 30 m² en privatieve kelderberging.

Indeling:

U betreedt het appartement vanuit de inkomhal met schoenenkast, berging met maatkasten en gastentoilet. Aansluitend treft u een landelijk ingerichte keuken met gasfornuis. De woonkamer met prachtige bibliotheekkast is open tot in de nok, waardoor deze ruimte erg licht en ruim aanvoelt. Aansluitend vindt u een praktische linnenkamer met ingemaakte kasten en voorzieningen voor wasmachine en droger. Verder een ruim bureau met ingemaakte boekenkast, welke perfect dienst kan doen als tweede slaapkamer. De masterbedroom heeft een afzonderlijke dressing voorzien van maatwerk kasten. Gekoppeld aan de slaapkamer bevindt zich ook een in marmer afgewerkte badkamer met inloop regendouche en Finse sauna. Boven de slaapkamer vindt u ook een mezzanine die polyvalent ingericht kan worden als bureel of hobbykamer. Het terras is gelegen aan de achterzijde van het gebouw en is west-georiënteerd. Hier geniet u van volledige privacy en een prachtig uitzicht op de watertoren.


Bijzonderheden:

- Hoogwaardig geren

Neem contact op