Appartement te koop

143000€

Immoweb code : 9204485

Overzicht

Verdieping : 0

Omschrijving

Nieuwbouwappartementen in Villamartin- Orihuela Costa

Deze nieuwe appartementen hebben een moderne stijl en zijn met hoogwaardige materialen afgewerkt. Er is keuze uit modellen met 2 of met 3 slaapkamers + beide met een eigen parkeerplaats.


Deze fantastische appartementen zijn zeer goed geprijsd. Dit zijn volledig ingerichte sleutelklare appartementen die kort bestaat uit het volgende:

Deze nieuwe appartementen hebben een moderne stijl en zijn met hoogwaardige materialen afgewerkt. Er is keuze uit modellen met 2 slaapkamers beide met 2 badkamers en parkeerplaatsen, de ene is met dakterras (meerwaarde €40.000) de andere zonder.


Deze fantastische eigendommen bevinden zich op ongeveer 10 minuten lopen van de beroemde Villamartin Plaza & Golfbanen, waar u tal van bars en restaurants, supermarkten, banken, een taxistandplaats en de lokale bushalte vindt. De gouden stranden van Orihuela Costa liggen op slechts 9 minuten rijden, net als het nieuwe winkelcentrum Zenia Boulevard (grootste winkelcentrum in de provincie Alicante met de grootste Primark-kledingwinkel van Europa). Er zijn 3 andere golfbanen binnen 5 minuten rijden. Er zijn tennisbanen en tenniscoaching beschikbaar in het nabijgelegen Campoamor hotel. De luchthaven van Alicante ligt op 50 minuten en de luchthaven Murcia San Javier op 45 minuten rijden.

Voor meer informatie aarzel niet om contact met ons op te nemen via [email protected]

Neem contact op