Benedenverdieping te koop

195000€

1 slaapkamer 75 vierkante meters

Immoweb code : 9409305
Immoweb code : 9409305

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
75 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gerenoveerd gelijkvloers appartement met zuid gerichte tuin

Mooi gelijkvloers appartement dat deel uitmaakt van een renovatieproject bestaande uit 4 gerenoveerde appartementen. Het appartement beschikt over een totale woonoppervlakte van 75 m² en start met een inkomhal waar u kasten kan plaatsen, gevolgd door een zonnige open keuken met groot raam aan de straatkant, gecombineerd met een ruime leefruimte weg van de straatkant om privacy te garanderen. Via een authentieke deur heeft u toegang tot een rustig gelegen slaapkamer (met ingemaakte kast voor wasmachine) aangrenzend aan een moderne badkamer met inloopdouche, hang toilet, lavabo-meubel en handdoek droger. Aan de slaapkamer grenst een zuid gerichte tuin met totale oppervlakte van 25,5 m². Het appartement beschikt over een kelder als afvalbergin g, fietsberging en stockage. Tegenover het appartement bevindt zich een openbare parking (met bewonerskaart).
Ideale ligging van het appartement door de nabijheid van grote supermarkten, scholen en recreatieve parken. Daarnaast zijn er verschillende mobiliteitsopties waaronder openbaar vervoer en eenvoudige bereikbaarheid van grote autosnelwegen (A12, E17 en E19).
De foto’s geven u een impressie van het gelijkvloers appartement bij leegstand, alsook wanneer dit gezellig is ingericht. Het gelijkvloers appartement wordt rechtstreeks verkocht door de eigenaar met inbegrip van alle technische keuringen en het postinterventiedossier.
Bent u geïnteresseerd? Aarzel dan niet om contact op te nemen via 04 95 62 15 19.

Neem contact op