Benedenverdieping te koop

219000€

2 slaapkamers 60 vierkante meters

Immoweb code : 11279859
Immoweb code : 11279859

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
60 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Modern gelijkvloersappartement met tuin in centrum Blankenb

Dit modern appartement is gelegen in centrum Blankenberge op wandelafstand van het bruisende centrum. Met als grootste troeven de ligging, volledig op het gelijkvloers en een eigen gezellige voortuin!

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, deze zijn voorzien van bedden en kasten op maat. De zonovergoten woonkamer en keuken zorgen voor een warme huiselijke sfeer. De badkamer is volledig uitgerust met een instapdouche en hanglavabo, op de gang vindt u dan weer het apart toilet terug. Doorheen het hele appartement vinden we kwalitatieve materialen en vakmanschap terug.

Het appartement beschikt over één ondergrondse parkeerplaats, deze kan apart aangekocht worden. Bewoners kunnen makkelijk hun auto kwijt, met de lift staat u zo in uw appartement.

Dankzij de gunstige ligging in het centrum van Blankenberge zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Winkels, restaurants, cafés en het strand liggen allemaal op loopafstand, hierdoor heeft dit appartement de perfecte uitvalsbasis om te genieten van alles wat deze bruisende kustplaats te bieden heeft.

Dit appartement is ook perfect als investering aan een huurprijs van 785,00 euro/maand. Dit geeft een bruto rendement van 3,14 %.
Formule = (jaaropbrengst/(verkoopprijs + aankoopkosten)) x 100 = 7.850,00 / (219.000 euro + 30.700 euro)) x 100 = 3,14 %

Dit appartement wordt verkocht onder de formule van erfpacht. Dit is fiscaal aftrekbaar.
Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse staanplaats.

EPC: 155 kWh/m² ja

Neem contact op