Boerderij te koop

1195000€

5 slaapkamers

Immoweb code : 6855719
Immoweb code : 6855719

Overzicht

5 slaapkamers
60000 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig woonhuis met conciërgewoning en poolhouse op ca. 5

Dit prachtig afgewerkte complex is gelegen te Paal, makkelijk te bereiken via de E313. De woning is erg rustig gelegen op de hoek van de straat.

Het geheel bestaat uit de hoofdwoning, een stalgebouw met garage en conciërgewoning, een poolhouse, zwemvijver en achterliggend 5ha weiland met schuilstallen.

Het woonhuis omvat op de benedenverdieping een prachtige open keuken met keukeneiland. De eetkamer staat in verbinding met de veranda. Dit zorgt voor een open geheel met veel lichtinval. De woonkamer is ook voorzien van grote ramen en een houtstoof. Rechts van de achterdeur bevindt zich de berging met separaat een inloopdouche. In de inkomhal van de woning wordt de stijl van het huis verder doorgetrokken. Onder de trap bevindt zich een gastentoilet en rechts daarvan is een grote, multifunctionele ruimte met toegang tot de kelder.De volledige woning is onderkelderd.
De bovenverdieping van de woning heeft aan de linkerzijde de masterbedroom met eigen badkamer en inloopkast. Aan de rechterzijde zijn er drie slaapkamers met bijbehorende badkamer.
Het huis is voorzien van een intern stofzuigersysteem en vloerverwarming. Radiators zijn bijkomend voorzien in de twee kinderslaapkamers en de badkamers. Alle ramen zijn voorzien van rolluiken.

Het stalgebouw met garage en conciërgewoning is gelegen tegenover het hoofdgebouw. Beiden worden verbonden door verharde wandelpaden in de prachtig aangelegde tuin. De conciërgewoning bestaat uit een volledig uitgeruste keuken, grote woonkame

Neem contact op