Commerciële panden te huur

900€ per maand

165 vierkante meters

Immoweb code : 9199556

Overzicht

165 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Multifunctionele ruimte met tal van mogelijkheden

Deze commerciële ruimte bevindt zich op het gelijkvloers en ondergrondse verdieping van een kwalitatieve nieuwbouwvilla. Met een bruikbare binnen oppervlakte van maar liefst 165 m² biedt deze commerciële ruimte verschillende mogelijkheden. Het pand leent zich voor verscheidene functies zoals o.a. vrij beroep (schoonheidssalon, kinesist, wellness ...), burelen, atelier, sportruimte, polyvalente ruimte, stockage.

De ruimtes kunnen volledig naar eigen smaak en behoeften ingedeeld en afgewerkt worden. Tevens is het gedeeltelijk gebruik van de verschillende ruimtes bespreekbaar met de eigenaar.

Het pand is voorzien van een aparte ingang en sanitaire voorziening. Op het gelijkvloers bevindt zich momenteel een grote garage/magazijn van 43 m² met een automatische sectionale poort (hoogte geschikt voor bestelwagens) en doorgeefluik naar de kelderverdieping. De volgende ruimte bevindt zich op -1 en heeft een beschikbare oppervlakte van 122 m². Momenteel is deze opgesplitst in drie grote delen en kan deze nog vrij ingedeeld worden door de huurder. De huidige bureauruimte is voorzien van natuurlijke lichtinval.

Het pand is voorzien van een carport en er is parkeermogelijkheid voor meerdere wagens. Buiten kan er gebruik gemaakt worden van een stukje tuin met terras.

Door de ideale ligging vlakbij de E34 (Antwerpen-Gent), is het pand zeer makkelijk bereikbaar.

Contacteer Marcel Vastgoed via 03 283 75 75 of [email protected] voor meer informatie of een bezoe

Neem contact op