Commerciële panden te koop

795000€

845 vierkante meters

Immoweb code : 8868433

Overzicht

845 vierkante meters bewoonbare ruimte
633 vierkante meters grond
905,00 € m²

Omschrijving

Het gebouw bestaat uit een welkomstruimte waar nu een ontvangstbalie is, polyvalente ruimte en een bar. Toiletten en kitchenette.
Via een trap kan je naar de bovenste ruimte, die volledig open architecturaal geheel vormt van +300m². Deze ruimte wordt gebruikt voor opleidingen, meetings en workshops. Kitchenette en een toilet aanwezig. Deze ruimte is ook toegankelijk via een lift. Er is ook een toegang via een trappenhal langs de andere inkom.
Aan de achterkant van het gebouw is er een ruime parking voor max een 20tal wagens.
Aan de voorkant, aan beide zijden van terrassen zijn houten staan-tafels en zitbankjes. Als je in de welkomstruimte binnenkomt, kan je onder de doorrit via de chillout room naar de andere kant van het gebouw gaan. Aan de andere zijde van het gebouw bevindt zich een symmetrisch deel, dat bestaat uit een welkomstruimte, met een polyvalente ruimte met toilet en twee kleedkotjes. Deze wordt nu gebruikt als yoga zaal.
Het pand is een architecturale parel, van de hand van architect René Bruggeman, met een symmetrisch lijnenspel, betoverende lichtinval en duurzame materialen. De huidige inrichting is van de hand van Interieurarchitecte Daphné Gaeremynck.
Momenteel wordt het pand uitgebaat door Edville Academy, als u het pand koopt kan u deze activiteiten mee overnemen of er uw eigen activiteit in uitbouwen, volledig naar eigen keuze en vrij van huur.

Neem contact op