Bouwgrond te koop

350000€

Immoweb code : 9237984

Overzicht

440 vierkante meters grond
795,45 € m²

Omschrijving

Een bouwperceel in de polder van Cadzand

Heeft u altijd al gedroomd van een dijkwoning middenin de polders van Cadzand ? Wel, dan is dit uw kans, op deze unieke locatie tussen de polders, omringd door de natuur en de daaraan gepaarde rust, bieden wij een fraai stuk grond van 440m² aan met een bouwpotentie van 1.000 m3.

De meest zuidelijke badplaats van Nederland is Cadzand - Bad. Hier vindt u een 11 kilometer lang zandstrand, omgeven door de mooie Zeeuwse natuur, met slikken, schorren en oude polders. Ontdek zelf waarom de uitgestrekte stranden van Zeeuws-Vlaanderen tot de mooiste en schoonste van Nederland behoren. U kunt een hele middag heerlijk over de Cadzandse duinen wandelen, fietsen en/of genieten bij één van de nieuwe strandpaviljoens.

Op de fiets ontdek je Zeeuws- Vlaanderen van een andere kant, namelijk van de zeekant. Verschillende fietspaden liggen hier buitendijks. Met je neus in de frisse zeewind en uitzicht over het water. Het natuurgebied ¨Het Zwin§ verbindt Cadzand-Bad met de Belgische badplaats Knokke. Langs dit natuurgebied en door de ¨Zwinduinen en polders§ fietst men binnen een half uur van Cadzand-Bad naar de Zeedijk van Knokke.

Naast de natuur kan men in deze regio ook heerlijk genieten van alle culinaire hoogstandjes. Op enkele honderden meters afstand treft men divers horeca aanbod met prachtig uitzicht op de Noordzee en de monding van de Westerschelde, waaronder bistro Beaufort, brasserie Lou Lou, en fine dining le Sommet. Ook de toprestaurants van Sergio Herman; Pure C, Bluen

Neem contact op