Bouwgrond te koop

Immoweb code : 8733501
Immoweb code : 8733501

Overzicht

1736 vierkante meters grond
233,29 € m²

Omschrijving

LOT 3: Wonen onder de sterren op uniek perceel in Bolderberg

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! © Wonen onder de sterren op een schitterend perceel van 17a 36ca. Dat is wat u krijgt op lot 3 van dit uniek verkavelingsproject ‘Sterrenwacht’ in Bolderberg. Je bouwt hier een ‘state of the art’ villa met een maximale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 500m².

De achterzijde van dit perceel grenst volledig aan de eindeloze bossen van Terlaemen. Dankzij het gebruik van grote raampartijen worden rust, groen en luxe hier ongetwijfeld de grootste troeven van deze buitengewone bouwgrond. Wonen op de Sterrenwacht is wonen in de meest wondermooie natuur. Met een prachtig uitzicht vanuit je woning geniet je hier van alles wat je dagelijks nodig hebt, zoals scholen, supermarkt, restaurants, cultuur en ontspanning op een steenworp afstand. Trek je sport- of fietsschoenen en start van aan je deur de mooiste wandel- en fietstochten dwars door de adembenemende natuur van Terlaemen, De Kluis of de Wijers.

Je mag hier dan wel zeer rustig wonen midden in het groen, toch leiden alle wegen naar Bolderberg. In minder dan vijf minuten rijden zit je zowel op de E313 als op de E314. Antwerpen, Brussel, Aken of Luik, in elke richting profiteer je hier van een fantastische woon-werkverbinding. Kom je zelf graag de rust en exclusiviteit van deze toplocatie ervaren? Bel ons vandaag nog voor een afspraak. Wij helpen je maar al te graag verder met het verwezenlijken van jouw droomwoning. tel. 011 255 155

Dit pand maakt deel uit van het project Sterrenwacht

Neem contact op