Bouwgrond te koop

335000€

Immoweb code : 8733508
Immoweb code : 8733508

Overzicht

2396 vierkante meters grond
139,82 € m²

Omschrijving

LOT 1: Prachtig Perceel van 23a 96ca in Bolderberg

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! © We verlaten de E314 via uitrit 27 ¨Zolder Terlaemen§. Wanneer we midden door de prachtige bossen en de vijvers van Terlaemen rijden ervaren we meteen de adembenemende rust en charme van dit pittoreske dorp ¨Bolderberg§. Op het topje van de welbefaamde wijk van de Sterrenwacht treffen we een unieke verkaveling met 18 superieure bouwgronden.

Lot 1 is een prachtige bouwgrond van maar liefst 23 a 96ca en is hiermee meteen de grootste van de 18 bouwgronden. Wandel gerust even tot het einde van je diepe tuin. Je zal merken dat je hier geniet van behoorlijk wat privacy en een knap zicht op het aangrenzende bos. Op je terras of aan je schitterende poolhouse zal je ongetwijfeld genieten van de zalige zon. Bolderberg is een gezellig dorp met werkelijk een schitterende ligging. Je woont hier in een zeer rustige en harmonieuze gemeenschap met tegelijkertijd een uitstekende bereikbaarheid.

Alles wat je dagelijks nodig hebt zoals scholen, winkels, restaurants, sportmogelijkheden en de prachtige natuur vind je op een boogscheut afstand. De verkeerswisselaar E313 en E314 bereik je in een mum van tijd. Een dagje shoppen of een gezellig terrasje in het centrum van Hasselt kan op slechts een kwartiertje rijden. Interesse? Aarzel niet! Bel ons vandaag nog voor een afspraak. Wij helpen je zeer graag verder met al jouw vragen. tel. 011 255 155

Dit pand maakt deel uit van het project Sterrenwacht

Neem contact op