Bouwgrond te koop

85000€

Immoweb code : 9251911
Immoweb code : 9251911

Overzicht

500 vierkante meters grond
170,00 € m²

Omschrijving

Verkoop bouwgrond voor halfopen bebouwing in Koekelare

Het gemeentebestuur van Koekelare realiseerde op de wijk De Mokker 2 nieuwe verkavelingen, de Houtzagerijstraat en de Krakkestraat. In deze nieuwe verkavelingen zijn reeds enkele percelen bouwgrond verkocht. Er zijn echter nog een aantal loten voor h te koop tegen een gunstige prijs.

De verkavelingen zijn goed gelegen in het centrum van De Mokker, een kern met eigen winkels en scholen. De voorzieningen in het centrum van Koekelare bevinden zich op 3 km afstand. In de verkavelingen zijn er nog enkele percelen voor halfopen bebouwing te koop. De percelen zijn ruim en de grootte van de nog beschikbare loten varieert van 470 m² tot 588 m². De verkoopprijs bedraagt € 170 per m², exclusief registratie- en notariskosten en de opmetingskosten. Een bijkomend voordeel is dat de koper niet gebonden is aan een aannemer voor de bouw van een woning. Wel zijn aan de aankoop van bouwgrond bepaalde verplichtingen verbonden:
• een bouwverplichting binnen de 5 jaar na het verlijden van de aankoopakte
• de woning na voltooiing onmiddellijk zelf betrekken gedurende een periode van minstens 5 jaar
• een verbod om het onbebouwde perceel te verkopen
• geen ander eigendom bezitten. Als dat wel het geval is, moeten de kopers dit/deze eigendom(men) binnen de 5 jaar na het verlijden van de aankoopakte verkopen

Neem contact op