Bouwgrond te koop

1850000€

Immoweb code : 9272282
Immoweb code : 9272282

Overzicht

6642 vierkante meters grond
278,53 € m²
Beschikbaar vanaf : 01/04/2022

Omschrijving

Uitzonderlijke projectgrond voor ééngezinswoningen

Deze projectgrond (huidige tennis-site) is gelegen in De Klinge, een dorp dat deel uitmaakt van het Oost-Vlaamse Sint-Gillis-Waas. Dit dorp ligt tegen de Nederlandse grens, nabij het pittoreske stadje Hulst (populair onder de Belgen).

Het is in De Klinge heerlijk rustig wonen, met alles toch dichtbij en vlot bereikbaar. Zo is het centrum op wandelafstand en woon je dichtbij een bushalte om een goede verbinding te hebben naar onder andere Sint-Gillis-Waas (5 km), Stekene (9 km) of Sint-Niklaas (15 km).

Deze projectgrond is eveneens goed gelegen voor (jonge) gezinnen (met twee basisscholen in de omgeving) en goede bereikbaarheid naar Gent/Antwerpen/Havengebied via de E34.

Op deze site is het mogelijk een ontwikkeling uit te werken van ééngezinswoningen (rijwoningen alsook half-open bebouwingen) en langsweg de Hogenakkerstraat bestaat de mogelijkheid tot het bouwen van een meergezinswoning (mits voorzien van een tweede ontsluiting voor voetgangers/fietsers/brandweer naar de Hogenakkerstraat). Wegenis en publieke voorziening dient mee aangelegd te worden.

Uitsluitend aankoop, toepassing recht van opstal niet mogelijk.
Vastgoedinfo in aanvraag.

Grond beschikbaar vanaf 1 april 2022.

Vraag vrijblijvend bijkomende informatie via ons kantoor!

Neem contact op