Bouwgrond te koop

795000€

Immoweb code : 7377061
Immoweb code : 7377061

Overzicht

710 vierkante meters grond
1.119,72 € m²

Omschrijving

Uniek gelegen bouwgrond

Sint Anna ter Muiden is een pittoresk dorpje op het meest westelijke punt van Nederland op nauwelijks een paar honderd meter van de Belgische-Nederlandse grens. Sint Anna ter Muiden heeft circa 50 inwoners om deze reden staat het bekend als één van de kleinste dorpjes van Nederland.

Het hele dorp is geklasseerd als beschermd monument en beschikt over minimaal 40 Rijksmonumenten. Enkele bezienswaardigheden zijn de kerk en toren,de pomp, het marktplein en omliggende gebouwen, het dorpje is zeker een bezoekje waard!

In het midden van het dorp bieden we een stuk bouwgrond aan. Het perceel heeft een oppervlakte van 710 m2 groot en wordt aangeboden inclusief nieuw te bouwen woning. De start van de bouw is voorzien voor oktober 2020. Het pand wordt wind en waterdicht geleverd en is nog af te bouwen door koper;

Er wordt een modern volume gerealiseerd die passend is binnen de dorpskern maar toch laat zien dat het uit een andere tijd afkomstig is. Op onze website kunt u de ontwerp volume schetsen van het pand bekijken!

Deze woning mag naast permanent ook recreatief bewoond worden.

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar het kantoor. De gecommuniceerde prijs is ex BTW.

Neem contact op