Commercieel te huur

1700€ per maand

200 vierkante meters

Immoweb code : 7196317

Overzicht

200 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Nieuwe handelsruimte (200 m2) met ideale ligging

Wil jij je een winkel, kantoor, speciaalzaak,Ã openen? Hou je van een moderne look, open ruimte en veel licht? Dan ben je hier op het juiste adres. Op de Meylandtlaan in Heusden-Zolder staat namelijk een schitterende handelsruimte te huur. Het heeft alle voordelen van een nieuwbouw: een eigentijdse afwerking en een zeer laag energieverbruik. Als je voor de handelsruimte staat springt meteen een groot ramenpartij in het oog.

Het handelspand heeft in totaal een mooie oppervlakte van 200 m2. De winkel zelf bestaat uit 130 m2, achteraan vind je een ruim magazijn (met elektrische poort) van maar liefst 55 m2. Verder heb je nog 15 m2 ruimte om sanitair- en keukenvoorzieningen te installeren. De handelsruimte heeft achteraan nog een mooi stuk grond van 500m2 als parking. Hier kunnen heel wat auto’s staan, zodat je klanten genieten van een fijne binnenkomst.

De ligging van deze handelsruimte is een enorme troef. De Meylandtlaan staat alvast bekend als een laan met verschillende handelszaken. Je geniet hier ook van een enorm vlotte bereikbaarheid. Even illustreren: de autostrade (E314) ligt slechts vijfhonderd meter verder.

De ligging is van dit handelspand is magnifiek, de lichtinval is prachtig en het moderne zorgt ervoor dat werkelijk alles hier netjes in orde is. Laat dit pand je charmeren: aarzel niet, kom zeker eens kijken. Wij helpen je maar al te graag verder! Bel vandaag nog voor een afspraak: tel. 011 255 155.

Neem contact op