Commercieel te huur

2850€ per maand

Immoweb code : 8589673

Overzicht

137 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Winkelruimte in Sluis

Op zoek naar een winkelruimte in het hartje van Sluis? Dan is dit uw kans!
Dit pand met een VVO van 137 m² is gelegen op een A-locatie in de drukste winkelstraat van Sluis en is zowel vanuit de Nieuwstraat als uit de Plompetoren beschikbaar.

Sluis ligt als winkelstad(je) voor de regio en achterland van Vlaanderen centraal op de grens op ca. 10 minuten van Knokke en ca. 5 kilometer van zee. Sluis trekt op jaarbasis een vier miljoen bezoekers waarbij ze niet onder moet doen voor het bezoekersaantal van bijvoorbeeld de "Efteling".
De middenstand vereniging waarbij ca. 95% van de ondernemers zijn aangesloten investeert jaarlijks ca. € 150.000,- aan communicatie en promotie om de winkelstad Sluis op de kaart te zetten. In de laatste jaren werden vele bedrijven vernieuwd en overgenomen door de nieuwe generatie. Dit zorgt voor een verjonging van uitnodigende winkelconcepten.

De winkel heeft een breed front aan de Nieuwstraat van ca. 6 meter en een diepte van ca. 20 meter. Het maakt de winkel zo uniek dat het aan twee zijden te bereiken is, echter is de showetalage aan de Nieuwstraat gelegen.

Wenst u meer informatie? Neem dan zeker contact op met ons kantoor!

Neem contact op