Handelszaak te huur

2100€ per maand

Immoweb code : 9278152
Immoweb code : 9278152

Overzicht

65 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Winkelpand

Dit winkelpand met een winkel oppervlakte van 65 m² ligt in een zeer charmant straatje met een diversiteit aan winkels en horeca-zaken. Vlakbij bevinden zich winkels zoals o.a. Bomont, Dimphy, Hema en een krantenwinkel. Op 50 m bevindt zich een grote parking.
De locatie is perfect te noemen door zijn ligging in de gekende winkelronde. Ook met eigen- en openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken. Gezien de directe ligging van Sluis aan de Belgische grens, kenmerkt Sluis zich reeds geruime tijd door de grote bezoekersaantallen van onze Zuiderburen. In combinatie met goede parkeermogelijkheden zorgt het levendige centrum van Sluis voor goede optische mogelijkheden en een internationale uitstraling.

Sluis staat niet alleen bekend om de prachtige natuur die deze omgeving biedt, maar ook om het gezellige centrum. Door de grote diversiteit aan winkelformules, horecagelegenheden, natuuromgeving en de historische binnenstad is Sluis al een toeristische plaats om aan te merken. Naast de talloze bezienswaardigheden biedt Sluis ook de mogelijkheid om te winkelen op zondag middels het grote aanbod in zowel regionale, landelijke als internationale formules.
Het winkelpand is gelegen in het winkelcentrum van Sluis in de doorlopende winkelroute van de Kerkstraat richting Moleneinde met voldoende parkeerfaciliteit op korte afstand (minder dan 50 meter) en heeft een netto winkeloppervlakte (VVO) van ca. 65 m2.

Oppervlakte van ca.65 m2. Breedte van de winkel

Neem contact op