Handelszaak te koop

Immoweb code : 7394748
Immoweb code : 7394748

Overzicht

139 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Handelspand van 75 m2 in het centrum van Beringen

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Midden in het centrum van Beringen staat een handelspand te koop. Het heeft de ideale ligging voor een kantoor, een winkelruimte, horeca of een praktijk. Vlakbij het pand vind je genoeg parkeerplaatsen voor bezoekers en klanten. De ruimte zelf is 75 m2 groot. Het pand ligt op een hoek en heeft grote ramen, zodat ze meteen de aandacht lokken van voorbijgangers. Elektriciteit, gas, water, internet, Ã alle aansluitingen zijn aanwezig.

Het kantoor zelf bestaat uit twee delen. Je komt binnen in de grootste ruimte, rechts vind je een afgesloten bureautje. Hier vind je tevens een gastentoilet. Vanuit de centrale ruimte, loop je via een trapje naar beneden, hier beschik je over een keukentje, toilet en heel wat opbergruimte. Dit pand is voorzien van alarmsysteem en van airco.

Een topligging voor jouw kantoor, praktijk of winkel: midden in het centrum. Laat deze plek je charmeren: aarzel niet, kom zeker eens kijken en stel je vragen. Wij helpen je maar al te graag verder! Bel vandaag nog voor een afspraak: tel. 011 255 155.

Neem contact op