Commercieel te koop

260000€

260 vierkante meters

Immoweb code : 7319852

Overzicht

260 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

WINKELRUIMTE van 260m²

Winkelruimte van 260m²

Verkoopprijs winkel : 260.000 € + btw en kosten
(grondwaarde : 52.000 € + 10% registratie - constructiewaarde 208.000 € + 21% btw)


TROEVEN van het woonproject KOEVELD :

KOEVELD is een nieuwe groene woonwijk van 8332m² bestaande uit 15 huizen, 37 appartementen en een buurtwinkel, gelegen net buiten de stadsring van Diest, in Webbekom. Via de fiets of het openbaar vervoer bereikt u slechts op een handvol minuten het centrum van Diest. Ook voor het autoverkeer ligt Koeveld ideaal, meerdere uitvalswegen en snelwegen bevinden zich in de nabijheid.

De verschillende woontypes zijn verspreid over 4 bouwblokken, omringd door een park, het Handelspad, de Meidoornstraat en de Oude Baan.

Langs de Ou de Meidoornstraat kiest u een appartement met tuintje of terras. De appartementen hebben 1 of 2 slaapkamers. De vrijstaande en half open woningen liggen rond het centrale groene binnenplein en hebben een voortuintjes en 3 slaapkamers, sommige hebben de mogelijkheid een 4de slaapkamer bij te maken op de zolder.

Bijna alle woningen hebben een toegang naar het binnenhof. Zo is dit semipubliek plein het toppunt van gezelligheid en levendigheid. U vindt er een ligweide, petanquebaan, zitbanken en kleine speeltoestellen.

De indeling van uw woning beslist u zelf. De woningen in dit woonproject worden allen opgebouwd vanuit een eenvoudig basisplan, waarbij het aantal dragende wanden in de woning vaak wordt beperkt tot de woning sc

Neem contact op