Commercieel te koop

495000€

266 vierkante meters

Immoweb code : 7186410

Overzicht

266 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

verhuurd handelsgelijkvloers te koop Zeedijk -Heist 278

Zeer goed gelegen pand tegenover de druk bezochte familie strandbars van Heist, op enkele meters van Bristol, De Raan en de nieuwe Coup De Nice. Info : bel 0478/34.19.20
Heist is in volle opmars qua bouwprojecten. De Raan krijgt ongetwijfeld een nieuwe bestemming, de strandbars blijven altijd veel volk trekken, alsook het Heldenplein wordt gans vernieuwd in de volgende jaren. Toppand dus op zeer goede locatie!

Volgende activiteiten zijn niet toegelaten: restaurant, café, taverne, tea-room, luxe-traiteurdiensten, vis-vleeshandel, frituur, bakkerij, fietsenwinkel, begrafenisonderneming toegelaten noch een activiteit die geur-of lawaaihinder kan veroorzaken . Volledige lijst kan u bezorgd worden.

Eigenaar gelijkvloers betaalt niet mee in liftkosten, noch in kosten van elektriciteit, verwarming en binnenonderhoud van de gemene delen, noch in de kosten van het buitenschilderwerk.

Huurders blijven in het pand. Het betreft hier louter een verkoop van het gebouw, die volledig losstaat van de uitbatende huurders.

Façade van 6.25m. Totale oppervlakte van +/- 200m².

Contacteer ons voor meer inlichtingen, of een bezoek,

Neem contact op