Handelszaak te koop

258000€

310 vierkante meters

Immoweb code : 9055282
Immoweb code : 9055282

Overzicht

310 vierkante meters bewoonbare ruimte
645 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Commercieel gelegen handelspand met woonst te Heule

Deze handelszaak mét woonst gelegen op een paar minuutjes van het centrum van Heule beschikt over aardig wat ruimte! Vroeger een winkel met aansluitend werkruimte en op vandaag heel wat opportuniteiten. Zowel geschikt als praktijkruimte, winkel of kantoor maar uiteraard ook gewoon woonfunctie en het vergroten van de huidige leefgedeeltes.

Vanuit de hal is er toegang tot de ruime leefruimte met houtcassette, daarachter de veranda met vol zicht op de grote tuin en aansluitend de keuken. Voldoende bergplaats door de extra bergruimte achteraan én aanwezigheid van een kelder. Een eerste toilet is voorzien op het gelijkvloers.

Op de eerste verdieping zijn er 3 mooie slaapkamers en de badkamer met bad, bidet, een tweede toilet en lavabo. De zolder loopt over de volledige breedte van de woning en is bereikbaar via de schuiftrap. Het dak werd reeds geïsoleerd.

Extra troef is de inpandige garage vooraan de woning, voorzien van elektrische poort. En last but not least een uitweg achteraan de tuin met de mogelijkheid tot het bouwen van een ruimte dubbele garage met oprit.

Commercieel gunstig gelegen en veel visibiliteit.

Onze referentie DEV2729

Neem contact op