Commercieel te koop

215 vierkante meters

Immoweb code : 7195218

Overzicht

215 vierkante meters bewoonbare ruimte
155 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Uw eigen winkel of kantoor van 140m² met veel opslagruimte i

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Middenin het centrum van Zolder staat een magnifiek pand te koop. Deze plek heeft dé fantastische ligging voor een handelszaak: tegenover de kerk op de centrumweg, de Dorpsstraat. Boven heeft dit pand de ruimte om een grote opslagruimte te voorzien of een duplex of twee studio-appartementen in te richten. Het pand biedt dus verschillende winstgevende (verhuur-) mogelijkheden.

Op het gelijkvloers vind je een fantastische ruimte als handelspand. Deze voormalige schoenenwinkel doet perfect dienst als horecazaak, praktijkruimte, speciaalzaak, kantoor à De ruimte die je beneden hebt is ongelooflijk. Het gelijkvloers is opgedeeld in drie grote ruimtes. Achteraan vind je de keuken met uitzicht op een zuidelijk terras van een prachtige 16 m2. In het midden vind je de trap en het toilet. Aan de voorkant zie je de ruime zaak met prachtige, grote ramen voor een fantastische lichtinval. Deze handelsruimte is voorzien van rolluiken voor een prettige veiligheid. Via de trap in het midden, kan je naar de grote kelder, deze is ideaal als stockage, voorraadruimte en berging.

De twee bovenverdiepingen samen bieden de mogelijkheid tot het inrichten van een duplex met veel lichtinval en een paar balkons met een prachtig uitzicht op de kerk. Maak je er een duplex van, dan heb je in totaal drie slaapkamers. Deze bovenwoning kan je apart verhuren, mits een aparte ingang aan de straatkant. De verdiepingen zijn eveneens ruim genoeg om per v

Neem contact op