Commercieel te koop

445000€

511 vierkante meters

Immoweb code : 8003233

Overzicht

511 vierkante meters bewoonbare ruimte
434 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Ruime woonst met winkel in het centrum van Sint-Eloois-Winke

Gelegen in het centrum van Sint-Eloois-Winkel op een zeer commerciële goed geziene locatie wordt dit winkelpand in combinatie met ruime woonst/tuin/garage te koop gesteld.

Gezien de vele passanten en de vlotte bereikbaarheid is een winkel op deze plaats een schitterende zaak. De winkelruimte omvat een 40 m² met daarachter een atelier/ruimte van een 50 m² die uitgeeft op te tuin. Daarenboven is er op het gelijkvloers een ingerichte keuken voorzien en in de aanwezige berging een badkamer worden gezien alle voorzieningen er reeds voorhanden zijn. Extra troef is de aanwezigheid van een ruime garage van waaruit er ook toegang is tot een praktische kelder.

Wonen doe je op de eerste en tweede verdieping en is de perfecte gezinswoning. Op de 1e verdieping vinden we de grote leefruimte met heel wat lichtinval en daarnaast de kwalitatieve, verzorgde keuken. Vanuit de keuken is er vol zicht op de tuin en ook rechtstreeks te bereiken via de aanwezige trap achteraan. Naast de keuken is er een handige extra bergruimte voorzien.
Vooraan de woning 3 volwaardige slaapkamers en een ruime badkamer met bad en douche.
Uitzonderlijk is de aanwezigheid en handigheid van een lift in de woning.

Op de tweede verdieping die te bereiken is via een vaste trap is er enerzijds nog heel wat berg/zolderruimte te vinden en anderzijds nog een extra ingerichte slaapkamer of hobbyruimte.

Zowel beneden als boven is er centrale verwarming op aardgas en volledig van elkaar gesplitst. Win

Neem contact op