Multifunctioneel bedrijfsgebouw te koop

211000€

124 vierkante meters

Immoweb code : 8617693

Overzicht

124 vierkante meters bewoonbare ruimte
793 vierkante meters grond
1.701,61 € m²
Verdieping : 0

Omschrijving

Handelsruimte met carport en appartement!

Gelegen aan doorgaande weg in de deelgemeente Herent. Goed gerenoveerd gebouw bestaande uit een handels ruimte, een bovenliggend appartement en een achterliggend appartement.

Het geheel werd in 2000 nagenoeg volledig gerenoveerd met oa. nieuwe pvc ramen, dak, spouwmuurisolatie en alles inwendig. Er zijn ook geen gemeenschappelijke maandelijkse vaste kosten!!

Het betreffende geheel omvat een handelsruimte met grote raampartijen aan de straatzijde. In het verleden werd het uitgebaat als frituur/snackbar maar heeft meerdere mogelijkheden als kapsalon, nagelstudio, tatooshop en vele andere.

Het bovenliggend appartement is zowel vanuit de handelsruimte als apart via een zijdelingse ingang bereikbaar.Tevens is er een mooie, droge voorraadkelder aanwezig. Het bovenliggend appartement omvat een mooie woonkamer en aansluitend een grote, ingerichte keuken. Beide ruimtes zijn gelegen aan de voorzijde van het gebouw en
genieten veel lichtinval. Verder zijn er een ruime slaapkamer/berging/bureelruimte en de badkamer met ligbad, wastafel, toilet en de aansluiting voor de wasmachine. Via een vaste trap bereiken we de zolderverdieping waar zich nog 2 grote slaapkamers bevinden. Dit pand is een perfecte locatie voor de kleine ondernemer die woonst en werk wil combineren!!! EPC-score: 334 kWh/m².

Neem contact op