Handelszaak te koop

465000€

290 vierkante meters

Immoweb code : 10039400
Immoweb code : 10039400

Overzicht

1 badkamer
290 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Moderne handelszaak + appartement/bureau

Dit unieke pand bevindt zich knal op het gezelligste plein van Turnhout. Kriebelt het om je tanden te zetten in een tof project? Dan is dit pand zeker de moeite waard om onder de loep te nemen.

Moderne afwerking

Dit pand werd in 2020 volledig gerenoveerd. Dit met behulp van interieurarchitect April One.
De huidige cocktailbar/restaurant is voorzien van een hip interieur met alle voorzieningen. De inkomhal verwelkomt je met een speakeasy gevoel in dit verrassend groot handelspand van 141m2, dat momenteel 64 ruime zitplaatsen biedt. De zaak is ingericht met stijlvolle elementen, modern meubilair en ingewerkte horecakeuken. Alle meubels, borden, elementen zijn inclusief.

Een aparte koffieruimte met watermachine en doorgang naar de kelder (56m2) zorgen voor voldoende opslagruimte. Er is recent een nieuwe (2022) hoogrendementsketel geplaatst die de zaak verwarmt in de koudere maanden en een airco aanwezig die voor de nodige afkoeling zorgt in de zomermaanden.

Unieke en beschermde gevel

Wanneer je via de inkomhal de deur naar boven neemt kom je in een ruime en lichtrijke duplex van 82m2. Deze duplex wordt momenteel gebruikt als office space maar is voorzien van alle aansluitingen om er je eigen stek van te maken.

Deze gerenoveerde duplex heeft tal van troeven waaronder airco's die voorzien zijn in elke kamer, een apart toilet, dubbele beglazing.

Heb jij ambitieuze plannen en zoek je een modern en top gelegen pand?
Mail naar [email protected] of bel naar 014 49 06 06

Neem contact op