Horeca te koop

410 vierkante meters

Immoweb code : 7181835
Immoweb code : 7181835

Overzicht

410 vierkante meters bewoonbare ruimte
4370 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Schitterend handelspand met woonst voor restaurant, traiteur

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Een fantastische ruimte op een prachtige oppervlakte. Dat vind je op de Heerbaan 116. Deze woning, momenteel ingericht als restaurant, is op zoek naar nieuwe eigenaars of ondernemers. De bewoonbare oppervlakte hier bedraagt maar liefst 410 m2. Dit maakt deze woning ideaal als woning met praktijk of handelsruimte. Voordat deze woonst werd ingericht als restaurant, was hier een dokterspraktijk. Je hebt dus tal van mogelijkheden, denk aan horeca, dokterspraktijk, notariaat, speciaalzaak, ...

De woning ligt op een baan die vertrekt van Beringen-centrum en eindigt in Leopoldsburg. Je ligt hier vlakbij het centrum, de winkels, de bakker, de bank en de scholen. Van zodra je de woning betreedt,word je overvallen door rust en stilte. De woning heeft een magnifieke, zuidelijk georiënteerd tuin met schitterende bomen en een mooie vijver. De perceeloppervlakte is maar liefst 42a 29ca. Een fantastisch groot terras geeft uitzicht op de tuin.

Vanbinnen heeft deze chique, afgewerkte woning enorm veel ruimte. Je komt binnen in een grote, luxe hal die uitloopt in een grote ruimte verdeeld in drie eenheden. Je hebt hier veel lichtinval in combinatie met een landelijke stijl. Verder vind je beneden een ruime keuken, uitgerust als restaurantkeuken, twee garages, gastentoiletten en ruime berging. De woning heeft eveneens een grote en nette kelder.

Boven heeft deze woning vier zeer ruime slaapkamers. Eén stuk is momenteel i

Neem contact op