Villa te huur

2650€ per maand

3 slaapkamers 270 vierkante meters

Immoweb code : 9190824

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
270 vierkante meters bewoonbare ruimte
931 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/03/2021

Omschrijving

Prachtige villa met luxueuze afwerking

Deze prachtige villa met een hoge graad van afwerking kan genieten van een uitzonderlijk rustige ligging. De bewoner hier geniet niet alleen van een maximum aan privacy, maar baadt zich ook in uitgebreide luxe.

Deze ruime villa bestaat uit een inkomhal met afzonderlijk gastentoilet en extra bergruimte. Op het gelijkvloers is er eveneens een zeer ruime woonruimte met open leefkeuken en een afzonderlijke eetplaats. Koken in deze super uitgeruste keuken is een waar genoegen dankzij het mooie zicht op de tuin. In de bijkeuken is er voldoende bergruimte dankzij de ingemaakte kasten en de aansluitingen voor wasmachine en droogkast. De woonkamer is voorzien van een open haard. Op de eerste verdieping zijn er 3 zeer ruime slaapkamers en een wellness badkamer met jacuzzi. De ruimste slaapkamer biedt daarnaast ook toegang tot een aangenaam balkon met zicht over de tuin. Hier is het heerlijk vertoeven voor het slapen gaan of net na het opstaan. Ook hier is bergruimte geen enkel probleem dankzij de dressing met praktische ingemaakte kasten.

De tuin is een architecturaal pareltje en heft een rustgevende koivijver. Het onderhoud is bovendien inbegrepen in de huurprijs, dus volledig onderhoudsvrij voor de huurder. De inpandige garage tenslotte is voldoende ruim voor 2 grote wagens en langs de woning zijn er nog 3 extra autostaanplaatsen. De woning is afgescheiden van de straat door een tuinpoort met parlofoon.

Neem contact op