Huis te huur

825€ per maand

2 slaapkamers

Immoweb code : 4963086

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/12/2020

Omschrijving

Huis met zonnige stadstuin en toegang tot speel-stadspark

Gerenoveerd huis met zuid georiënteerde stadstuin en terras, 2 slaapkamers, moderne badkamer met inloopdouche en hangtoilet. Hypermoderne en zeer complete keuken met hoog performante inductiekookplaat, composiet werkblad, diepvriezer, 7-functie-oven, microgolf o.a.
Zolderverdieping gedeeltelijk afgewerkt, doch proper, tocht en stofvrij. Kan gerust functioneren als werkruimte, hobbyruimte, speelruimte, bureau. Perfect droge en kraaknette wit uitgeschilderde kelder als extra bergruimte. Ideaal voor jong gezin. In de onmiddellijke nabijheid van vele winkels, banken, post, mutualiteit en scholen. Bus 3 heeft een halte op 50m.
Alles is klaar geschilderd in neutrale lichtgrijze tint. Meubels erin en klaar. De foto's spreken alvast voor zich. Achteraan is er een bergruimte voor fietsen,moterfiets of kleine werkplaats die rechtstreeks toegankelijk is via het achtergelegen park met speelplein. Er is licht en elektriciteit voorzien in deze ruimte.
Er is een nieuwe trendy Duitse keuken geïnstalleerd met toestellen en van topkwaliteit. Vaatwas, grote koelkast, design dampkap, extra diepvries, microgolf en multifunctionele oven zijn ingebouwd. Ruimte voorzien wasmachine en droogkast.
Op de slaapkamers liggen er massieve eiken plankenvloeren.
Zowel op glv of de slaapkamers zijn er rolluiken die de energieprestatie, privacy en geluid nog verbeteren. Zeer geschikt voor mensen die in ploegen werken. Zeer energiezuinige woning. C.V met condenserende aardgasketel. Elek, Dag/Nacht teller

Neem contact op