Huis te huur

625€ per maand

2 slaapkamers

Immoweb code : 9684402
Immoweb code : 9684402

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
169 vierkante meters grond

Omschrijving

Cohousing voor alleenstaande - tuin - parking

Hey hey co-housers,
Ik heb net deze rijwoning volledig gerenoveerd en verblijf hier part-time. Ben jij een vlotte spontane persoon die hier graag zijn leuke thuis van wil maken, kom dan zeker en vast eens kijken. Er is nog ruimte voor 2 alleenstaanden (geen koppels graag).
Ikzelf ben een vijftiger, jong van geest ??, sportief, wandel en jog graag, hou van terrasjes doen, … Indien je graag een partijtje ‘kicker’ of ‘tafelvoetbal’ speelt, dan daag ik je graag uit voor een spelletje ??
Ik vind het belangrijk dat de rust in het huis behouden blijft en dat elkaars privacy en deze van de buren gerespecteerd wordt. Als je daarbovenop ook nog proper bent en de huishoudelijke taken wil verdelen, dan ben jij de ideale kandidaat!
Woning biedt veel faciliteiten om rustig van thuis uit te werken. Ze ligt vlakbij het station van Halle alsook van het stadscentrum. Vanuit de keuken en 1e verdieping heb je zicht op het kanaal Brussel – Charleroi.
Op het gelijkvloers vind je een open keuken met alles inbegrepen (frigo, diepvries, kookplaten, oven, afwasmachine). De living geeft uit op de tuin die komend jaar verder zal worden ingericht – alle inspiratie is welkom hieromtrent ??

Laat gerust iets weten als je interesse hebt of als er nog vragen zouden zijn. De bezoekmomenten kunnen vrijwel onmiddellijk plaatsvinden. Graag tot snel!

Neem contact op