Huis te huur

3 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 8032989
Immoweb code : 8032989

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
165 vierkante meters bewoonbare ruimte
163 vierkante meters grond

Omschrijving

Volledig gerenoveerd huisje met drie slaapkamers en zuidwest

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een leuk huisje met drie slaapkamers, op wandelafstand van centrum Hasselt? In de Kleine Breemstraat staat een tof, volledig gerenoveerde woning te huur. Het huisje is nét af en klaar voor eerste bewoners!

Als je binnenkomt, let dan zeker op de schitterende tegelvloer in de hal. Hier zie je namelijk even het bouwjaar (1919) van de woning in terug. Een mooie oude toets. In deze hal vind je toegang tot het gastentoilet en daarnaast een bureaukamertje van 9 m2. In verbinding met deze ruimte, kom je in een berging met lavabo en de aansluitingen voor wasmachine en droogkast. En dan: de prachtige leefruimte. Het is hier zeer licht, je geniet van een mooie en warme tegelvloer eneen schitterend zicht op de tuin. De open keuken is splinternieuw en volledig geïnstalleerd. De leefruimte meet in totaal (met keuken en living) zo’n 42 m2. Via een groot schuifraam kijk je naar het zuidwestelijk georiënteerde tuintje (86 m2). Deze is volledig aangelegd met gazon en terras voor gezellige zomeravonden. Achterin, vind je een klein tuinhuisje met plek voor de fietsen. Ideaal, want via een achterpoortje kan je de fiets hier kwijt.

Via de authentieke, houten trap loop je naar boven. Op de eerste verdieping vind je alvast twee slaapkamers van respectievelijk 12,75 m2 en 17,8 m2. De badkamer, ook splinternieuw, heeft een ligbad met douche en een lavabomeubel. Op de tweede verdieping vind je de afgewerkte zolder, ideaal voor

Neem contact op