Huis te huur

790€ per maand

2 slaapkamers 164 vierkante meters

Immoweb code : 8764510

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
164 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/08/2020

Omschrijving

Prachtige eigentijdse bungalow met mooi aangelegde, rustige

Omschrijving - Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! © In het Dorpshoofd in Heusden-Zolder stuiten we op deze moderne bungalow met een veelbelovende, netjes aangelegde voortuin. In de woonkamer van 25 m² is er alvast geen gebrek aan zonlicht of gezelligheid dankzij de grote ramen met hittewerend glas en een houtkachel. De halfopen keuken is uitgerust met alle toestellen en een heerlijk gasvuur. Verder zijn er in deze laagbouwwoning twee slaapkamers aanwezig van 8,25 m² en 13,17 m². In de knusse badkamer kan je dan weer ongestoord genieten van een ligbad. De woning is in uitstekende staat en beschikt over heel wat snufjes zoals airco, een alarmsysteem, zonnepanelen en zelfs een elektrische laadpaal die het leven er nog wat comfortabeler maken.

Een erg grote troef van deze huurwoonst is echter ongetwijfeld de omheinde tuin van 600 m² met een gezellig terras en een overdekt balkon. Dankzij de hoge bomen op het achterliggende gebied oogt het geheel zelfs nog net wat groter en groener. Bovendien heb je alle voorzieningen vlakbij in een rustige buurt omringd door de prachtigste natuuroorden en lekkerste restaurants. Zo kan je iedere avond opnieuw met een goedgevulde buik of longen vol frisse lucht je bed in duiken!

Huur jij liever een mooie vrijstaande woning met ruime tuin in plaats van een klein appartementje? Contacteer ons dan meteen via 011 255 155 en laat deze kans niet schieten!

Neem contact op