Huis te huur

930€ per maand

2 slaapkamers 117 vierkante meters

Immoweb code : 9053463

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
117 vierkante meters bewoonbare ruimte
555 vierkante meters grond

Omschrijving

Mooie gerenoveerde woning met tuin en garage!

Deze mooie gerenoveerde woning met tuin ligt in het centrum van Keerbergen waar u een tal van winkels heeft! Het groene karakter van de omliggende omgeving is ideaal als uitvalbasis voor wandel- en fietstochten. Indien u vaak met het openbaar vervoer reist, zijn er bushaltes vlakbij, ook heeft u met de wagen een goede verbinding naar Mechelen toe.

INDELING
Deze gerenoveerde woning bestaat op het gelijkvloers uit een mooie lichte leefruimte met aansluitend een volledige ingerichte moderne keuken. Vanuit de keuken hebt u toegang tot een aparte wasplaats/bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Voorts hebt u op het gelijkvloers nog een bureauruimte en een ingerichte badkamer.Overigens hebt u nog een ruimte die u kunt benutt en als speelruimte of hobbyruimte. Via de traphal hebt u toegang tot de verdiepingen waar u een nog 2 slaapkamers kunt terug vinden en een ruime overloop.
De woning werd gerenoveerd met oog op voldoende lichtinval. Tevens zijn er inbouwspots en verduisteringen aan de veluxen voorzien.

Tijdens de zomermaanden kan u aangenaam genieten op het terras of in de tuin. Voorts beschikt de woning nog over een garage met aansluitende bergruimte!

HUURMODALITEITEN
HP: €930 + €50 tuinonderhoud - 3 maanden huurwaarborg - huurcontract: 3 jaar - ingaande plaatsbeschrijving ( 50%huurder - 50% verhuurder) - beschikbaar vanaf 01/02/2021

Neem contact op