Huis te huur

940€ per maand

2 slaapkamers 136 vierkante meters

Immoweb code : 3971320

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
136 vierkante meters bewoonbare ruimte
60 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/03/2021

Omschrijving

VERHUURD - Karaktervolle woning met loft-gevoel

VERHUURD Centrale doch rustige ligging in het centrum van Ledeberg. Uitzonderlijk goede aansluiting met snelwegen en openbaar vervoer. Beschrijving van de woning:
1. Kelder 6m² bruikbare ruimte, momenteel in gebruik als berging, uitgerust met ventilatiesysteem
2. Gelijkvloers: inkomhal, open traphal met veel direct lichtinval door lichtstraat, vestiaire met bergruimte onder trap, ruime badkamer 9m² met alle comfort, ligbad van Gustavsberg met thermostatische kraan van Ideal Standard, inloopdouche met mozaïek en glasstenenmuren, lavabomeubel Allibert, hangtoilet en aansluiting was-en droogmachine, volledig ingerichte charme-eetkeuken (15m²) met boven en onderkasten (op maat gemaakt, uniek ontwerp), authentieke cementtegelvloer, 90cm breed fornuis van SMEG en Amerikaanse koelkast van Elektrolux, met schuifraam uitgevend op het terras, aangeplant terras op het westen met zitbank en aparte bergruimte
3. Eerste verdieping: ruime living 35m² over de gehele verdieping, met loft-allures door de hoge plafonds en de open traphal. Veel natuurlijk licht door de grote ramen en via de dakkoepel. Desgewenst op te delen in 2 verschillende ruimtes (mogelijkheid extra slaapkamer, bureauruimte, speelkamer, etc.) zonder verlies van licht.
4. Tweede verdieping: twee ruime slaapkamers (15m² en 13,5m²), met parket en hoge plafonds.

BEZOEKDAG op 20 FEBRUARI 2021 van 13h30 tot 17h00. Contacteer via e-mail [email protected] voor een afspraak aub.
Woning vrij vanaf 1 MAART 2021.

Neem contact op