Huis te huur

850€ per maand

3 slaapkamers 215 vierkante meters

Immoweb code : 8796977

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
215 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/07/2020

Omschrijving

Vernieuwde royale rijwoning in het centrum van Middelkerke!

Volledige vernieuwde royale rijwoning zeer goed gelegen in het centrum van Middelkerke. Nabij het strand, de winkelstraten en openbaar vervoer. Tevens het stedelijk zwembad en bibliotheek zijn op enkele stappen van de woning.

Ruime rijwoning (bewoonbare opp: 215m²) bestaande uit op het gelijkvloers woonkamer met eetkamer, vernieuwde kitchenette en douchekamer. Verderop bevindt zich de wasberging die voor verschillende doeleinden kan gebruikt worden, eventueel kunnen er tevens fietsen geplaatst worden. Achteraan de woning bevindt zich nog een bijkomende opslagruimte.
Het eerste verdiep maakt plaats voor een tweede woonkamer afgewerkt met een vernieuwd laminaat met aansluitend een vernieuwde keuken met keramische kookplaat, oven, dampkap en koelkast. Op dit verdiep is er tevens een ingesloten en zonnig terras voorzien. Dit verdiep maakt ook plaats voor een eerste slaapkamer met mogelijkheid tot het plaatsen van een inloopkast. Op het tussenverdiep kan de 2e badkamer teruggevonden worden die voorzien is van een lavabomeubel, handdoekdroger en ligbad met douchescherm. Op de 2e verdieping bevinden zich ten slotte nog 2 slaapkamers. Kwaliteitsvolle laminaat voorzien die voor een gezellige toets vormt.

Verwarming op aardgas (hoogrendementsketel Vaillant).

Neem contact op