Huis te koop

297000€

5 slaapkamers 220 vierkante meters

Immoweb code : 9134415
Immoweb code : 9134415

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
220 vierkante meters bewoonbare ruimte
811 vierkante meters grond

Omschrijving

ZEER RUIM,GOEDGELEGEN HALFOPENBEBOUWDE WONING MET GROTE TUIN

Zeer ruime HOBwoning met grote tuin op goede lokatie te Erembodegem.
De kracht van dit huis zit hem in zijn grote ruimtes en zeer interessante ligging.
Op een steenworp van de oprit Aalst (autosnelweg E40 Gent-Brussel), bushalte en op wandelafstand van het treinstation Haaltert (directe spoorlijn naar Brussel via Denderleeuw) haalt deze woning een mobiliteit score van 92%.
Binnen handbereik ook buurtwinkels zoals warme bakker, kruidenier, apotheek, school en supermarkten kortbij (binnen een straal van 2 km.)
Het huis heeft veel lichtinval en de woonkamer met achtergelegen terras en grote tuin heeft een mooie zuid-west orientatie ,en op het einde liggen er weidegronden met eindeloos zicht geklasseerd "landschappelijk waardevol gebied".De wo ning omvat op het gelijkvloers een grote hal met toegang tot een kelder, zeer ruime living, eetkamer, keuken, bijkeuken en toilet. Tevens is er ook rechtstreekse toegang van de straat naar de achterliggende tuin alsook een fietsstalling en een aparte tuinberging. Koper mag eventueel voor renovatie de woning uitbreiden naar achter toe (tot rooilijn gebuur)
Op de bovenverdieping 3 slaapkamers, badkamer en hal met vaste trap naar de ruime zolderverdieping (dakisolatie) die je de mogelijkheid biedt tot uitbreiding met 2 extra slaapkamers.
Het huis heeft een groot potentieel en voor een handige Harry gemakkelijk te transformeren in een hedendaagse woning. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.
Bouwj:1951 , staatgebouw ;goed Geen makelaar

Neem contact op