Huis te koop

1750000€

13 slaapkamers 950 vierkante meters

Immoweb code : 9148412

Overzicht

13 slaapkamers
10 badkamers
950 vierkante meters bewoonbare ruimte
22754 vierkante meters grond

Omschrijving

Bijzonder succesvolle B&B op een landelijk DOMEIN van 2,3 ha

Omringd door een prachtig polderlandschap, op het einde van een doodlopende landelijke weg, een HOEVE met verschillende BIJGEBOUWEN, uitgebaat als B&B en WELLNESS, op 2,3HA!
RUST, NATUUR en VEEL RUIMTE zijn hier zeker dé trefwoorden!!
De privaat WONING, volledig gescheiden van de B&B, werd volledig gerenoveerd mits het gebruik van de beste materialen in 1990 en heringericht 10 jaar geleden. Een uiterst gezellige en ruime familiewoning met op het gelijkvloers een knusse woonkamer met open haard en een mezzanine die gebruikt wordt als bureel, een open luxueus ingerichte keuken, 3 slaapkamers, 1 badkamer en een grote wasplaats/berging; op de verdieping zijn er nog 2 slaapkamers en een badkamer.
Een eerste BIJGEBOUW doet dienst als WELNESS met jaccuzzi, sauna, grote douche, wc, ontspanningsruimte met pelletkachel en groot terras dat uitgeeft op de ZWEMVIJVER.
Het tweede BIJGEBOUW (bouwjaar 2010, +/- 600m2 bewoonbare oppervlakte) is volledig ingericht als B&B (32 bedden!) met op het gelijkvloers een polyvalente grote ruimte (220m2), een ontbijtruimte, een professionele keuken, vier 2-persoonskamers (22m2) met elk eigen badkamer (douche, lavabo en wc) waarvan 2 met zuidgericht terras; op de verdieping vier ruime familiekamers (40 à 60m2) voor 3 à 6 personen met elk eigen badkamer (douche, bad, lavabo), wc en groot terras met een adembenemend zicht.
Gezien de kwaliteit van de uitrusting en de uitstekende dienstverlening heeft deze B&B een uitgebreid trouw en steeds weder

Neem contact op