Huis te koop

3 slaapkamers 78 vierkante meters

Immoweb code : 8664743

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
78 vierkante meters bewoonbare ruimte
197 vierkante meters grond

Omschrijving

Het volledige starterspakketEen hoekwoning in het meest oude dorpje van Zeeland. De woning is gelegen op de rand van de historische dorpskern van Aardenburg. Dit dorp kenmerkt zich door de vele monumentale panden en voorziet zijn inwoners in de dagelijkse voorzieningen, zoals een supermarkt, basisschool, diverse horecagelegenheden en sportverenigingen. Daarnaast ligt Aardenburg nabij diverse uitvalswegen richting de Noordzeekust, Sluis, Brugge en Knokke.

Begane grond:
U betreedt de woning via de hal, waar zich tevens het toilet, de meterkast, toegang tot de woonkamer en de trapopgang naar boven zich bevindt. De gemoderniseerde doorzonwoonkamer met een gezellige aansluiting op de open keuken is afgewerkt in een nette tegelvloer en beschikt aan weerszijden over grote raampartijen die ervoor zorgen dat er meer dan voldoende lichtinval gecreëerd wordt. De 4 jaar oude keuken is voorzien van een 4 pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasmachine en een oven.

Eerste verdieping:
Middels de recent geschilderde trap betreedt u de overloop met 3 slaapkamers en een badkamer met douche en wasbak. De gehele verdieping is afgewerkt met een laminaatvloer, kunststof kozijnen en dubbele beglazing. Op de zolder bevindt zich de cv ruimte.

De onderhoudsvriendelijke tuin is gelegen op het Noorden en beschikt over een handig bijgebouw welke momenteel fungeert als waskamer. Zo kunt u maximaal gebruik maken van het beschikbare woonoppervlakte.


Bijzonderheden:
- Kunststof kozijnen met dubbele b

Neem contact op