Huis te koop

589000€

3 slaapkamers 199 vierkante meters

Immoweb code : 9124271

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
199 vierkante meters bewoonbare ruimte
83 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 02/08/2021

Omschrijving

Moderne woning met terrassen en garage in hippe Harmoniewijk

De woning is verkocht.

Deze energiezuinige woning combineert een schitterende residentiële locatie in de stad Antwerpen met alle hedendaags comfort, een moderne inrichting en veel lichtinval. Gelegen op wandelafstand van bakker, beenhouwer, viswinkel, scholen, kinderdagverblijf, Harmoniepark, stadspark en horeca. Wat je ook nodig hebt, hier vind je het op wandelafstand. Parkeerstress is onbestaande daar de woning beschikt over een ruime garage met automatische poort.
Glvl met ruime inkomhal, garage, toilet met handenwasser, wasplaats, bureau/slaapkamer met aangrenzend tuintje (15m²), vv onderhoudsvriendelijk kunstgras.
1e verd: leefruimte en handig aangrenzend inpandig terras (10m²) en keuken 2e verd: apart toilet, slpk met aansluitende badkamer (inloopdouche, 2 wastafels, mogelijkh tot plaatsen van een bad (ruimte en aansluitingen aanwezig). De slaapkamer en hal zijn voorzien van ingemaakte kasten.
3e verd: grote slaapkamer (24m²) met aangrenzend zuid terras van 10m². De slaapkamer is op te delen in 2 kleinere slaapkamers. Verder is er ook een douchekamer (nog te betegelen en af te werken, voorzieningen aanwezig).
Vanuit da garage is er ook toegang tot een droge ruime kelder van 40m² (stahoogte 2m)
In 2016 is er gekozen voor een complete afwerking: volledig uitgeruste maatkeuken,talloze ingemaakte kasten,domotica,vloerverwarming,parket op verdiepingen,automatische centrale ventilatie (type C), overal dubbele hoogrend ramen

Neem contact op