Huis te koop

225000€

2 slaapkamers 86 vierkante meters

Immoweb code : 9238153

Overzicht

2 slaapkamers
86 vierkante meters bewoonbare ruimte
43 vierkante meters grond

Omschrijving

Gezellig huis dicht bij centrum - instapklaar - terras

Wij verkopen ons gezellig huis in een zeer aangenaam straatje. De straat is autovrij en de buren zeggen elkaar goeiedag. Het huis is zeer functioneel en instap klaar. De keuken en de eetplaats bevinden zich op een hoger niveau. Op het gelijkvloers is er verder ook nog een badkamer (douche) en een toilet. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers waarvan gemakkelijk één grote slaapkamer kan gemaakt worden. Het dakterras is, met veel planten en een barbecue, heel mooi ingericht en heeft bijna de hele dag zon (zuidwestkant).
Het is een ideale woning voor een koppel of ouders met één kind. Singles vinden een huis met veel ruimte. Het huis ligt vlak bij de Permeke bibliotheek. De hele stad is te voet of met de voet vlot bereikbaar. Wij verkopen ons gezellig huis in een zeer aangenaam straatje. De straat is autovrij en de buren zeggen elkaar goeiedag. Het huis is zeer functioneel en instap klaar. De keuken en de eetplaats bevinden zich op een hoger niveau. Op het gelijkvloers is er verder ook nog een badkamer (douche) en een toilet. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers waarvan gemakkelijk één grote slaapkamer kan gemaakt worden. Het dakterras is, met veel planten en een barbecue, heel mooi ingericht en heeft bijna de hele dag zon (zuidwestkant).
Het is een ideale woning voor een koppel of ouders met één kind. Singles vinden een huis met veel ruimte. Het huis ligt vlak bij de Permeke bibliotheek. De hele stad is te voet of met de voet vlot bereikbaar.

Neem contact op