Huis te koop

300000€

2 slaapkamers 136 vierkante meters

Immoweb code : 10454077
Immoweb code : 10454077

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
136 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Karakterwoning in Ekeren Donk

Deze gesloten woning is gelegen in het gegeerde Ekeren Donk. Op een perceel van 396m² en vlakbij tal van nutsvoorzieningen en invalswegen, is deze op te frissen woning bijzonder interessant. De huidige indeling van het huis biedt daarnaast vele mogelijkheden. De woning is voorzien van een groene oprit met poort.

De woning is voorzien van een inkomhal die toegang geeft tot de garage. De hal is voorzien van een vestiarekast en een badkamer. Deze badkamer is uitgerust met een toilet, ligbad en wastafel. 

Naastgelegen vindt u een eerste kamer met een prachtig zicht op de fantastische tuin. Ook is er een tweede doorloopkamer die dienst kan doen als bureel of extra bergruimte. Dezegeeft toegang tot de tuin. 
 
Via de stevige trap komen we tot het eerste verdiep. U komt meteen in de leefruimte die zeer veel ruimte biedt voor een een zithoek en eetkamer. Dankzij de open, ingerichte keuken behoudt u steeds het contact met deze ruimtes. De keuken is voorzien van een dubbele gootsteen, elektrische kookplaat met dampkap, koelkast met vriezer en ruim werkblad. Verder vindt u hier nog een gastentoilet. Via het achtergelegen terras kan u ook de tuin betreden wat extra handig is om van deze oase te genieten. 

We vervolledigen onze tocht naar het bovenste verdiep. Hier treffen we nog twee ruimtes onder het dak aan waarvan een zeker dienst kan doen als slaapruimte.&

Neem contact op