Herenhuis te koop

780000€

280 vierkante meters

Immoweb code : 9348755
Immoweb code : 9348755

Overzicht

1 badkamer
280 vierkante meters bewoonbare ruimte
104 vierkante meters grond

Omschrijving

Exclusief herenhuis in neoclassicistische stijl

Het prachtige gebouw in centrum Antwerpen is voormalig gebruikt als een ruime bel-etage woning voor een huisdokterspraktijk op de gelijkvloerse verdieping. Op die manier is dit statige pand, www.wolstraat13.be, uitermate geschikt voor een vrij beroep met een gecombineerde woon- en werkfunctie.
Het prestigieuze gebouw kan evenwel geheel ingericht worden als kantoor voor een vrije beroep, zelfstandigen en kleine kmo's. De kantoorruimtes hebben originele elementen zoals parketvloer, schouwelementen en plafondafwerking.
Het gebouw beschikt naast een keuken en badkamer over 9 ruime plaatsen die polyvalent kunnen gebruikt worden. Gezien de centrale ligging is het ook geschikt voor airBNB maar ook studentenkamers in een historische setting.
De maj estueuze centrale traphal biedt een directe toegang tot alle ruimtes. Onmiddellijk bij het binnenkomen zal u de hoge plafonds en de authentieke afwerking opvallen zoals marmeren vloeren, hoge deuren, muur en plafondafwerking en glaswerk.
Een stadskoer biedt stille en verfrissende momenten in warmere dagen.
Het hoekhuis beschikt over vele hoge ramen in 4 gevels wat het gebouw, met charme, overvloedig voorziet van aangenaam daglicht. De voorgevel is zuid georiënteerd, geniet van veel zon en heeft zicht op een unieke Hendrik Conscience muurschildering.
De omgeving is autoluw, binnenkort woonerf, maar alles toch perfect bereikbaar met een mobiscore van 9.8.
De zeer ruime kelder kan gebruikt worden voor opslag en archivering.

Neem contact op