Bel-etage te koop

1560000€

4 slaapkamers 442 vierkante meters

Immoweb code : 9173249

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
442 vierkante meters bewoonbare ruimte
442 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige design woning met unieke terrassen

Laat je verleiden door dit unieke pand!
Deze exclusieve herenwoning is gelegen op de statige Belgiëlei en maakt deel uit van het imposante ‘Sans Souci’, een gerenomeerd gebouw dat dateert uit 1926 en volledig verbouwd werd in 2002 met doorlopende optimalisatie.
De woning zelf werd met de hoogste afwerkingsgraad gerenoveerd en het interieur is tot in de puntjes harmonieus, warm en stijlvol ingericht.
Elke ruimte heeft zijn eigen fijn uitgewerkte molures, unieke schouwmantels met gashaard, visgraatparket, hoge deuren en hoge plafonds. Via de imposante marmeren inkomhal komt u in de centrale hal met zwarte massieve houten trap. Op de eerste verdieping vinden we de royaal aangeklede leefruimte met prachtige sierhaard en spiegelwand. Aans luitend de gezellige eetkamer die toegang geeft tot de luxueuze volledig zwart gestileerde keuken met arduinen werkblad. Via de keuken betreden we het zonnige en uniek aangelegde terras van meer dan 120 m². De Marokkaanse tent en de bankirai zorgt voor het ultieme vakantiegevoel.
Verder vinden we op deze verdieping ook nog een bibliotheek / televisieruimte en een toilet.
Op de tweede verdieping bevindt zich de masterbedroom, met dressing en badkamer. Daarnaast een tweede slaapkamer met aansluitend een badkamer met inloopdouche. Deze geeft toegang tot het tweede zonne-terras van ca 75 m². Verder vinden we op de derde en vierde verdieping nog een ruime bureauruimte / slaapkamer, een derde badkamer en een volledig geïsoleerde zolderruimte

Neem contact op