Huis te koop

2430000€

7 slaapkamers

Immoweb code : 9245461

Overzicht

7 slaapkamers
6 badkamers
446 vierkante meters grond

Omschrijving

Standingvolle pastoriewoning met grote tuin

Deze voormalige pastorie is gelegen in een mooie rustige straat nabij het Stadspark en is in 2011 volledig gerenoveerd geweest tot een prachtige authentieke herenwoning welke nu in gebruik is als Boutique Hotel. De zuid-oost georiënteerde tuin met uitzicht op het kerkgebouw en de ruime parkeergelegenheid geven aan dit stijlvolle eigendom een uniek cachet in Antwerpen.
De mooie inkomhal op zwarte natuursteen brengt ons naar de ruime leefruimtes zijnde salon met bibliotheek en eetkamer uitkijkend op de tuin. Dankzij de 3-gevels komt het natuurlijk licht overal rijkelijk binnen. De hoge plafonds, mooie houten lambriseringen, dubbele tussendeuren en de juiste aankleding geven het geheel een knusse huiselijke sfeer. De keukenruimte welke naar d e tuin uitgeeft is nu in gebruik als twee bureelruimtes.
De lift of de houten trap brengt ons naar de diverse verdiepingen met op de 1e en 2e verdieping telkens 2 suites (slaapkamer met badkamer en suite) en op de 3de verdieping een duplex appartement (2 slaapkamers, badkamer, leefruimte) en een studio met douche en WC. Op de 3de verdieping hebben alle vertrekken airco.
In de sousterrein vindt men vandaag de mooie gewelfde ruimtes welke vandaag dienst doet als vergaderruimte uitgevend op de tuin, ontbijtruimte, technische ruimte en kitchenette.

De woning is met alle comfort uitgerust inclusief een brede lift, alarmsysteem, dubbele beglazing en airco.
De zonovergoten en ruime tuin (266 m²) heeft geen inkijk en een prachtig zicht op het

Neem contact op