Manoir te koop

5 slaapkamers 460 vierkante meters

Immoweb code : 9225183
Immoweb code : 9225183

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
460 vierkante meters bewoonbare ruimte
6278 vierkante meters grond

Omschrijving

Stijlvol landhuis met unieke ligging op 62 are

Dit luxueuze landhuis kent een uitzonderlijke ligging op een uitgestrekt perceel van 62are en is gelegen in landschappelijk waardevol agrarisch gebied. Deze villa is gelegen net buiten het centrum van Asse, waar de drukte van de stad overgaat in de rust van het platteland. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn evenwel op wandelafstand. Tevens is de aansluiting met de Ring (Asse/Zellik) op minder dan 10 minuten.
De woning is bereikbaar via een parkachtige voortuin en een privé-oprijlaan van zo’n 125m. Achteraan wordt de woning omgeven door heuvelachtige weilanden en akkers. Vanuit de leefruimtes heeft men een schitterend verzicht over de eigen tuin, zwembad en aanpalende groengebieden. De rust en landelijkheid typeren de unieke ligging van deze eigendom.
Een nieuwbouw zwembad, verwarmd met warmtepomp, alsook een volledig nieuw poolhouse, met sauna en fitnessruimte, nodigen uit tot ontspanning en relaxatie. Verschillende terrassen (360m²), uitgelegd in blauwe natuursteen, werden stijlvol geïntegreerd in de aangelegde achtertuin.
Een afzonderlijke studio (60m²), modern ingericht, en afgescheiden van de rest van de woning, kan gemakkelijk dienst doen als conciërgewoning of gastenverblijf.
De villa zelf heeft een grote open living (80m²), 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers alsook een volledig ingerichte keuken. Enkel hoogwaardige materialen werden gebruikt (massief parket, natuursteen, graniet en marmer). De bewoonbare oppervlakte bedraagt zo’n 400m² (zo

Neem contact op