Villa te koop

6 slaapkamers 600 vierkante meters

Immoweb code : 9225184
Immoweb code : 9225184

Overzicht

6 slaapkamers
3 badkamers
600 vierkante meters bewoonbare ruimte
9069 vierkante meters grond

Omschrijving

Exclusieve moderne villa op 90 are

Deze luxueuze villa werd recent gebouwd in één van de meest residentiële en kindvriendelijke woonomgevingen van Asse. De ligging is uiterst strategisch op slechts zo’n 5 min van de aansluiting met de Ring rond Brussel (afrit Zellik/Asse).
Deze moderne villa werd ingeplant op een landelijk terrein van ca 90a en geeft rechtstreeks zicht op de aanpalende open kouters en velden.
Deze imposante villa heeft een exceptionele beleving door haar grootte, opbouw en modern comfort. Alle leefkamers van deze exclusieve villa zijn gebouwd langs de achterzijde (zuidgericht) vanwaar men een immens verzicht heeft over de achtergelegen tuin en aanpalende landbouwgronden.
De verschillende leefruimtes creëren een gezellig woongevoel. De totale woonoppervlakte bedraagt zo’n 600m² verspreid over de drie verdiepingen. In totaal zijn er 6 slaapkamers, 3 badkamers alsook de nodige bureau- of praktijkruimtes. Tevens zijn er verschillende dakterrassen (180m²) die het mogelijk maken volop te genieten van de achterliggende tuin- en weidezichten. De woning is volledig onderkelderd.
Dit gebouw werd initieel ontworpen als een duo-woning, waarbij een dakappartement (125m²) apart bewoond kan worden. Aldus kunnen in deze villa gemakkelijk 2 families gehuisvest. Evenwel kan dit dakappartement gebruikt worden voor het uitoefenen van een vrij of zelfstandig beroep. Via de ingebouwde lift kan het professionele gedeelte immers perfect afgescheiden worden van het privé gedeelte.
Deze exclus

Neem contact op