Landhuis te koop

4 slaapkamers 275 vierkante meters

Immoweb code : 9225185
Immoweb code : 9225185

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
275 vierkante meters bewoonbare ruimte
7018 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde vierkantshoeve

Deze charmante vierkantshoeve is uiterst gunstig gelegen op slechts 2kms van het centrum van Asse en biedt een directe aansluiting richting Brussel. De ring van Brussel is aldus slechts enkele minuten verwijderd (+/- 7 kms).
Het ganse gebouwencomplex is gelegen in woongebied op een rustig privé terrein van ca 73a. Tevens is er de mogelijkheid om aanpalende gronden van ca 25are bij te kopen.
Alle gebouwen werden opgetrokken rond de gezellige patio met vijver waar het aangenaam vertoeven is. Het hoofdgebouw alsook één zijvleugel van deze authentieke vierkantshoeve werden vakkundig gerenoveerd. Gezelligheid en wooncomfort werden op een unieke wijze verwerkt in de authentieke hoevesfeer. Een loftgevoel wordt gecreëerd door middel van één grote open leefruimte, verdeeld in verschillende sfeerkamers met niveauverschillen, en dit alles overspannen met baksteenwelfsels als plafond. Een zongerichte orangerie verbindt het hoofdgebouw met de gerenoveerde zijvleugel waar de slaapkamers, een bureauruimte en een badkamer werden ondergebracht. Authentieke stallen en een schuur kunnen worden omgebouwd tot bijkomende woongelegenheid of kantoorruimtes. Tevens kunnen zolderruimtes extra ingericht waardoor het woonvolume eveneens nog aanzienlijk kan uitgebreid worden. De totale bouwoppervlakte bedraagt ca 600m² waarvan momenteel zo’n 270m² ingericht als woonruimte.
Vanuit de gezellige woonkamer heeft men een blijvend verzicht op de lager gelegen weide en boomgaard. De verscheidenh

Neem contact op