Villa te koop

3 slaapkamers 330 vierkante meters

Immoweb code : 9225186
Immoweb code : 9225186

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
330 vierkante meters bewoonbare ruimte
1412 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne villa

Deze moderne villa is gelegen in één van de meest residentiële en kindvriendelijke woonomgevingen van de gemeente Asse. Scholen, openbaar vervoer en winkels zijn op wandelafstand. Anderzijds is de oprit van de E40 (Ternat) slechts zo’n 5 min. verwijderd zodat Brussel, Aalst en Gent vlot bereikbaar zijn.
De woning wordt aangeboden samen met een terrein van ca 14 are.
Deze charmante villa wordt gekenmerkt door haar elegantie en gezellig wooncomfort. Het gelijkvloers omvat een uitnodigende inkomhal met een imposante draaitrap, riante open leefruimte met doorzichtige gashaard, een praktische keuken met alle comfort, bureau, wasplaats, berging en een douchekamer. Op de verdieping vinden we een ruime nachthal, 3 slaapkamers en een badkamer. Een extra ruimte van +50m² kan mogelijk extra ingericht als bijkomende slaapkamer of kantoorruimte. De totale bewoonbare oppervlakte bedraagt zo’n 330m².
Tevens is er een garage, prefab kelder alsook een separate carport en berging in de zijtuin.
Alle woon- en sfeerkamers werden gebouwd met zicht op de achtergelegen tuin. De mooie tuin met koi-/zwemvijver stralen een sfeer van rust en landelijkheid uit over het terrein. Een zonneterras en zithoeken nodigen uit tot relaxatie en ontspanning. Het terrein biedt de nodige privacy. Achteraan de tuin werd een stukje grasland afgespannen waar kippen en geiten vrij beloop hebben.
De verwarming gebeurt met een hoogrenderend gasbrander en de EPC-waarde bedraagt 190hWh/m²jaar.

Neem contact op