Huis te koop

595000€

4 slaapkamers 350 vierkante meters

Immoweb code : 9123959

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
350 vierkante meters bewoonbare ruimte
5138 vierkante meters grond

Omschrijving

Stijlvolle villa op een perceel grond van 5.034 m² te Balen

Stijlvolle villa op een perceel grond van 5.034 m² te Balen. Op het gelijkvloers inkomhal, gezellige zitkamer met inbouwcassette (op hout), ruime leefruimte met open keuken en eetplaats, orangerie, bijkeuken, wasplaats, en inpandige garage. Op de verdiepingen bevinden zich 4 mooie slaapkamers, en 2 ingerichte badkamers. Kelder aanwezig en carport.

Gezellige, volledig omheinde tuin met siervijver, verschillende tuinbergingen, houtopslagplaats en serre.

Mogelijkheid om het perceel op te splitsen in 3 bouwpercelen. 1 voor open bebouwing (huidige woning) en 2 halfopen bebouwingen.

Gelijkvloers
Via de inkomhal heeft u onmiddellijk toegang tot de gezellige zitruimte met houthaard. Van hieruit komt u in de open leefruimte voorzien van een ingerichte keuken (vaatwasser, gasvuur + elektrisch vuur, koelkast) met aansluitend bijkeuken (heteluchtoven, microgolfoven, 2de koelkast en 2de gasvuur) en een ruime eetplaats met hoge plafonds wat de ruimte een uniek karakter geeft. Aansluitend treft u een prachtige orangerie uitgevoerd in staal en glas dewelke een prachtig zicht biedt over de tuin rondom de woning.

Verder beschikt de woning op het gelijkvloers nog over een wasplaats voorzien van aansluitingen voor wasmachine en droogkast, douche en apart toilet en een inpandige garage met sectionaal poort.

1ste verdieping
Via de prachtige houten trap in de leefruimte komt u op de 1ste verdieping. De ruime overloop biedt plaats voor een gezellige zithoek. Aan de rechterzi

Neem contact op