Herenhuis te koop

2375000€

8 slaapkamers 1200 vierkante meters

Immoweb code : 9154117

Overzicht

8 slaapkamers
1200 vierkante meters bewoonbare ruimte
750 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig herenhuis aan het Albertpark met extra bouwperceel

Monumentale herenwoning aan het Albertpark, met koetshuis en extra toegang via zijstraat, gelegen aan de invalswegen naar Antwerpen. Zeer goed bereikbaarheid.
HOOFDHUIS
Bestaat deels uit 2 prachtig uitgeruste feestzalen met een capaciteit van 150 + 50 personen (diner aan tafel). Een aparte woonruimte op de 3de verdieping met 2 slaapkamers, grote woonkamer, keuken en badkamer. Volgende 3 verdiepingen zijn nog te renoveren tot extra woonruimtes (of hotelkamers) en kunnen eventueel nog uitgebreid worden voor extra woonoppervlakte. Deze herenwoning staat in verbinding met het koetshuis dmv een tuinkamer (bouwjaar 2005).
Kan verbouwd worden tot een prachtig woonhuis met binnenzwembad, garage voor oldtimers OF kantoren, appartementen... KOETSHUIS
In het koetshuis is een professionele keuken, koelruimtes, diepvrieskamer en professionele afwasruimte. Ruime opslagruimtes, toegang en parkeerruimte voor 3 bestelwagens. In het koetshuis is bovendien een ruim appartement met 2 slaapkamers, woonruimte, keuken, badkamer en ruim terras.
Kan verbouwd worden tot een woonhuis, appartement en/of garages...
BOUWPERCEEL
Tevens omvat het project een bouwgrond voor een appartementsblok van 2 x 1-slaapkamerappartement + 1 duplex appartement (3 appartementen)

Neem contact op