Huis te koop

379000€

3 slaapkamers 210 vierkante meters

Immoweb code : 11174913
Immoweb code : 11174913

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
210 vierkante meters bewoonbare ruimte
745 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning met 3/4 ruime slaapkamers op mooi perceel in Berlaar

openhuizendag zaterdag 16 maart van 15u30 tot 16u30 !!
Woning met 3 tot 4 ruime slaapkamers op 745m² in Berlaar!

Ligging: De woning is gelegen op een boogscheut van het centrum van Berlaar. Winkels, scholen en openbaar vervoer allen op wandelafstand. Daarnaast kent Berlaar een goede verbinding naar omliggende steden als Lier, Mechelen en Heist o/d Berg.

Indeling:
Gelijkvloers: inkomhal, gastentoilet, voorraadberging (met wateraansluiting), ruime woonkamer op parket, hyper geïnstalleerde keuken (nieuw!), veranda, bureau en wasplaats (voorzien van douche). Via de keuken is er toegang naar de kelder.
1ste verdieping: nachthal, toilet, badkamer met ligbad en wasmeubel, 3 ruime slaapkamers. Via een zolderluik is er toegang naar de zolder.
Buiten: aangelegde tuin met garage

Beschrijving:
In Berlaar presenteren we u graag deze ruime gezinswoning, de woning kent 3 ruime slaapkamers (17, 16 en 12,5m²). Verder is er de mogelijkheid om op het gelijkvloers een 4e slaapkamer te voorzien, waar momenteel een bureau/praktijkruimte bevindt. Verdere troeven van de woning zijn de volledig nieuwe keuken, ruime woonkamer op parket en de vrijstaande garage. Vanachter in de tuin is het één en al genieten van de avondzon, rust, privacy en het zicht op weilanden. Kortom een ideale gezinswoning!

Extra:
- EPC: 386 kwh / m² (D)
- Elektriciteit conform
- West tuin
- Praktijkruimte in huis
- Vrijstaande garage Voor meer informatie, kijk s

Neem contact op